ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ТАЗИ СТАТИЯ

В Blankdish знаем, че сте от този тип хора, които имат амбиция да бъдат успешни собственици на ресторанти. За да се случи това вие имате нужда от стабилен поток нови клиенти, които харесват вашия бранд. Проблемът е, че сте притиснати от ограничени средства, хаос от предложения и възможности за реклама, което ви кара да се чувствате объркани на какво да заложите и да сте притиснати от времето. Ние вярваме, че всеки добър ресторант заслужава добър маркетинг. Напълно разбираме, че с проба-грешка рискувате да загубите много време и пари за да развиете клиентелата си. Ние сме минали по този път докато създавахме zavedenia .com, Sofia Restaurant Week, Chefstable.bg и Mastercard Priceless Dinners. Затова подбрахме за вас работеща стратегия за привличане на клиенти с шест от най-ефективните маркетинг подходи, сайтове за рекламно присъствие и PR на цената на една минимална работна заплата от 610лв. (All inclusive) Ето как можем да ви помогнем в 3 стъпки:

Стъпка 1. Правим ви безплатна консултация. Това означава да ви посетим, да поговорим за спецификата на вашата ниша, какво сте правили до момента и да обсъдим и разсясним конкретния план за действие.

Стъпка 2. При договаряне ни предоставяте достъп до акаунтите на ресторанта ви в интернет и брандинг файловете.

Стъпка 3. След получаване на вноската от 610лв за първия месец ние започваме незабавно работа. Включвате се без риск. Ако не сте доволни, след първите 30 дни може да си поискате парите обратно и ще ви ги върнем по банков път до края на новия месец.

Така, че, обадете ни се без колебание, за да спрете със скъпите експерименти и разхода на ценно време и стартирайте  привличането на достатъчно нови клиенти за да си развивате устойчиво бизнеса. Това ще донесе спокойствие и баланс във вашия живот, както и във взаимоотношенията ви с близки, подчинени и колеги.

niki.koev

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *